Två Barcelonaspelare intressanta

Bild till nyheten Två Barcelonaspelare intressanta
Cesc Fabregas och Alexis Sanchez ska vara två spelare Brendan Rodgers är sugen på. Även gamla Barcelonaspelaren Seydou Keita ska vara intressant då han skulle kunna komma gratis.

Daily Mail påstår att Barcelona är villiga att sälja Cesc Fabregas för den nätta summan £30M. Liverpool ska enligt tidningen vara ett av fem Premier League lag som är riktigt sugna på det katalanska passningsgeniet. De andra klubbarna som ryktas dra i Fabregas är Manchester United, Arsenal, Manchester City och Chelsea. 

Barcelona ska även ha fått in bud från tre klubbar på 25-årige Alexis Sanchez. Förutom Liverpool ska det vara Manchester United och Paris Saint-Germain som är intresserade. Allt detta enligt Sport. Sanchez själv är en av Chiles största stjärnor och håller på att förbereda sig inför VM.

The Express menar att även gamle Barcelonaspelaren Seydou Keita ska vara intressant för Liverpool. Keita har denna säsongen spelat i Valencia men hans kontrakt har nu gått ut. Keita ska själv vilja stanna i Valencia men den spanska klubben har ekonomiska problem och kan få svårt att erbjuda en lika hög lön som Liverpool.

Daily Star skriver att QPR är sugna på att köpa Glen Johnson från Liverpool. Tränaren Harry Redknapp har tidigare jobbat med Johnson i Portsmouth och ser högerbacken som ett perfekt nyförvärv för att hålla kvar QPR i Premier League nästa säsong.

Slutligen menar TalkSport att Manchester United har satt sig själva i förarsätet i kampen om Dnipros Yevhen Konoplyanka. Ukrainaren var väldigt nära att ansluta till Liverpool i januarifönstret men nu påstås alltså United vara närmast den ukrainske teknikern. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer