Landslagskollen

Bild till nyheten Landslagskollen
Ryan McLaughlin blev igår kväll den förste Liverpoolspelare på 78 år att representera Nordirland! Daniel Sturridge sköt sitt fjärde landslagsmål mot England på Wembley - en riktig mörsare!

Uruguay, med Sebastian Coates i laget under andra halvlek, vann matchen i Montevideo med 1-0 genom ett mål av Christian Stuani.

19-årige Ryan McLaughlin landslagsdebuterade i 81:a minuten och hade en halvchans som han sköt över målet.

Liverpools legendariske keeper Elisha Scott spelade sin sista landskamp 1936.

På Wembley vann England enkelt, men utan att imponera, mot Peru med 3-0. Daniel Sturridge gjorde 1-0-målet, det snyggaste på mannaminne. England startade med fyra Liverpoolspelare; Johnson, Gerrard, Henderson, och Sturridge. Kaptenen klev av i den 63:e minuten och Raheem Sterling fick ett inhopp sista chansen och brände en gyllene chans framspelad av Ross Barkley.

Pepe Reina höll nollan när Spanien mötte Bolivia och sattes inte på några större prov. Alberto Moreno, som Liverpool vill köpa loss från Sevilla, spelade hela matchen på vänsterbacken.

Torres (straff) och Andres Iniesta gjorde målen.