"Borini är tillbaka och förstärker"

Bild till nyheten "Borini är tillbaka och förstärker"
Brendan Rodgers förklarar att Fabio Borini nu är tillbaka för att förstärka Liverpools styrka i anfallet, Borini har redan hunnit med och göra mål då han noterades för ett mål i träningsmatchen mot Shamrock Rover i onsdags.

Rodgers tyckte att Italienaren behövde mer erfarenhet i Premier League. 23-åringen accepterade ett säsongslångt lån hos Sunderland. 

Där gjorde Borini 40 framträdanden och hittade nätet 10 gånger. Mål som var till stor hjälp till att hålla kvar Sunderland i högstaligan nästa säsong med. 

Denna veckan var Borini tillbaka i Liverpool, gjorde ett starkt framträdande på Aviva Stadium när Liverpool besegrade Shamrock Rovers med 4-0, Borini noterades för 2-0 målet.

"Jag tyckte han var fantastiskt." säger Rodgers 

"Jag valde att skicka honom på lån då vi hade Daniel Sturridge och Luis Suarez, som skulle spela många matcher. Vi hade inte många matcher att spela under den gånga säsongen. Luis är outtröttlig, han spelar varje minut i varje match, han är en världsspelare."

 "Så för att utveckla Fabio till en bättre spelare, inte för att han inte är en kvalitetsspelare, för det vet jag att han är, jag känner honom mer än någon annan. Han behövde spela många matcher, nu har han gjorde det och har bevisat vilken duktig spelare han är."

"Han är nu tillbaka i truppen, man såg hans rörelser på planen, hans styrka, hans förmåga att göra mål. Han kommer förstärka den kvaliteten vi redan har i laget."

Källa: Liverpoolfc.com


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer