Luis älskar livet i Liverpool

Bild till nyheten Luis älskar livet i Liverpool
Luis Suarez bedyrar att han älskar tillvaron på Merseyside och att han är glad över att han förlängde kontraktet med fyra och ett halvt år i december. "För mig är Liverpool ett av de bästa lagen i världen", säger skyttekungen till Sky Sports News. Även manager Rodgers är övertygad om att Suarez ser sin framtid i klubben.

"Det viktigaste för oss var att vi tog en Champions League-plats eftersom klubben har varit utan det under fyra-fem år. Det är ett bra tillfälle för en comeback i Europas toppfotboll".

"Det är svårt att vinna Premier League, du vet aldrig vad de andra lagen gör och den här säsongen hade City, Chelsea och United fler spelare än oss."

"Det är svårt, men fortfarande en dröm. Med fansens hjälp kan det bli verklighet. Anfield är en fantastisk arena med fans som är vår 12:e spelare och dhjälper oss otroligt mycket. Fansen vet också vad som är viktigt för min karriär och för min familj och de bidrar med så mycket."

Suarez dementerar rykten om en flytt till Barcelona och Real Madrid och poängterar att han älskar livet i Liverpool och att han var glad över att förlänga kontraktet i vintras.

"Jag skrev på för att jag älskar tillvaron här och för att jag är lycklig här. Om man inte är lycklig så skriver man inte på något nytt kontrakt."

"Liverpool är ett av de bästa lagen i världen. I omklädningsrummet är ingen större än någon annan och folket runtomkring Melwood jobbar väldigt bra tillsammans."

"Jag älskar den mentaliteten. I andra omklädningsrum kanske vissa spelare tycker att de är större än någon annan, men så är det inte i Liverpool. Vi kämpar för varandra och hjälper varandra."

Suarez passar också på att hylla sin kapten Steven Gerrard.

"Alla vet att Stevie har varit viktig för min karriär, inte minst förra sommaren. Han är den bäste i klubbens historia och den bäste jag spelat tillsammans med. Han är vår kapten för att han hjälper laget, spelarna, ledningen - alla."

Även manager Brendan Rodgers är övertygad om att Suarez ser sin framtid på Anfield.

"Jag vet att han trivs väldigt bra här. Vi hade ett långt samtal för ett tag sedan och jag vet att han gillar livet i Liverpool."

"Han har bidragit enormt till vår framgång och han är glad över att spela i Premier League. Men oavsett om det handlar om Luis eller någon annan så finns det ingen anledning att lämna klubben i det här skedet."

"Vi är en av de största klubbarna i världen, en institution inom den moderna fotbollen. Vi spelar på högsta nivå och har en fotbollsfilosofi som många beundrar. Vi är en klubb som har verkliga ambitioner att lyckas. Vi ska även bygga ut vår stadion, så alla ingredienserna finns där. Vi hoppas att fortsätta med det under de närmaste åren", avslutar nordirländaren.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer