Suarez: Jag tänker bara på VM

Bild till nyheten Suarez: Jag tänker bara på VM
På en presskonferens i Barcelona igår sa Luis Suarez att han bara fokuserar på VM-slutspelet med Uruguay. Samtidigt skriver Tony Barrett i The Times att familjen Suarez lämnat in en ansökan om skolplats för dottern Delfina på Merseyside.

På frågan om hur han reagerar på att se sitt namn ständigt sammankopplas med en övergång till andra klubbar, svarade Suarez:

"Jag bläddrar bara till nästa sida."

Enligt spelaren själv är det inget som tyder på att han kommer att byta klubb i sommar och han sa även flera gånger att han ser fram emot Champions League nästa säsong. Han ska också ha anmält dottern, Delfina, på en Merseysideskola i september.

"Jag tänker bara på VM just nu. Alla vet att det kommer att spekuleras i medierna, som det alltid gör, men jag har kontrakt med Liverpool."

Suarez avfärdar också rykten om att det ska finnas en klausul som innebär att några "speciellt utvalda" klubbar kan köpa honom.

"Vad jag vet så finns det ingen klausul som prioriterar några klubbar i mitt kontrakt."

Suarez ser också tillbaka på en strålande säsong med Liverpool, där han vann skytteligan och kammade hem ytterligare tre individuella priser.

"Vi skulle ha tagit emot en fjärdeplats innan säsongen startade. Men... när man kommer så nära så är det tungt att misslyckas på slutet".

"Jag hade mycket ilska inom mig (efter Chelsea-förlusten) och i det ögonblicket var möjligheten att vinna inte längre i våra egna händer. Efter att ha tappat poäng mot Crystal Palace ville jag bara gömma mitt ansikte och springa ner i spelartunneln."

"Vi hade gjort en så bra säsong, men det var inte tillräckligt. Nyckelmatchen var Chelsea. Det kan hända att vi saknade koncentration och fokus i den matchen."

"Men oavsett så har det varit en strålande säsong för oss. Vi gjorde vad vi kunde och varenda spelare gav allt."

Ökar Liverpools titelchanser till nästa säsong?

"Well, vi var etta när bara några veckor återstod, så det ger de yngre spelarna bra erfarenhet inför nästa säsong. De unga spelarna kommer att växa och vara ännu starkare till nästa gång."

Källa: liverpool.no


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer