Senaste dagarnas rykten

Bild till nyheten Senaste dagarnas rykten
Här är ett axplock av de senaste dagarnas transferrykten kring Liverpool Football Club hämtat från medievärlden.

Real Madrid har beslutat sig för att sommarens stora transfermål är att locka Luis Suarez från Liverpool. Madrid uppges vara beredda att betala 70 miljoner euro, runt 57 miljoner pund, för skyttekungen.

El Confidential

Swanseas klubbordförande Huw Jenkins påstår att Liverpool inte har hört sig för angående deras belgiske keeper Michel Worm. Enligt vissa tidningsrykten planerar LFC att lägga ett bud på 5 miljoner pund. Brendan Rodgers var den som köpte Worm till klubben för tre år sedan.

South Wales Evening Post

Flera klubbar har varit och kikat på 22-årige anfallaren Pierre-Michel Lassoga som krutrar in 12 mål på 20 landskamper. Däribland Liverpool. Lassoga ska dock föredra speltid och därför lär en övergång till Newcastle ligga närmast till hands. Lassoga har varit på lån i Hamburg Sport Verain från Hertha Berlin.

Hamburger Morgenpost

Liverpool och Chelsea jagar båda den spanske vänsterbacken Alberto Morena, 21, i Sevilla.

The Times

Javier Mascheranos tid i Barcelona kan vara på upphällningen, säger argentinaren själv i olika intervjuer. Han har bara ett år kvar på kontraktet. 29-åringen kan därmed vara tillgänglig för en transfersumma för runt 9 miljoner pund. En retur till Liverpool lär vara aktuellt, men även Napoli och Rafael Benitez vill ha den lille mittfältsterriern.

Daily Mirror

Liverpool är fortfarande mycket intresserade av Chelseas 33-årige vänsterbacksveteran Ashley Cole. Spelaren är tillgänglig som Bosman efter att kontraktet med Chelsea löpte ut efter säsong.

The Independent

Brendan Rodgers ska ha fått klartecken för att shoppa spelare för 40 miljoner pund, kanske mer beroende på spelarförsäljningar. På önskelistan: Yevhen Konoplyanka, Adam Lallana, Steven Caulker och Luke Shaw. Spelare som troligen lämnar i sommar, förutom lånen Aly Cissokho och Victor Moses är: Iago Aspas och Daniel Agger. 

The Telegraph

Liverpools bud på runt 20 miljoner pund för Adam Lallana, ska inte vara tillräckligt för att blidka Southamptons klubbledning. De anser att kaptenen bör kosta nästan 50 procent mer, vilket betyder att Liverpool kan tvingas punga upp med minst 30 miljoner pund för att säkra sig spelaren.

Goal

Det är många klubbar som visar intresse för innermittfältaren William Carvalho, 22, i Sporting Lissabon. Liverpool har seglat upp som favoriter till att värva spelaren, som blivit uttagen i Portugals första 30-mannatrupp inför VM-slutspelet. Klubben kräver dock 370 miljoner kronor.

O Jogo

Holländske yttern Ibrahim Afellay, 28, har knappt spelat för Barcelona den här säsongen och han kommer nu att realiseras ut i sommar. Lazio, Newcastle och Liverpool nämns bland klubbarna som visat intresse.

La Stampa

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer