Hendo tackar Rodgers för allt

Bild till nyheten Hendo tackar Rodgers för allt
Jordan Henderson tackar Brendan Rodgers för att han har lyft sitt spel och förbättrat sig som fotbollsspelare under det senaste året.

"Det känns som jag har blivit bättre från säsongstarten fram till nu och att jag har utvecklat mitt spel på många områden", säger Liverpools nr 14 som snart drar iväg med den engelska landslagstruppen till VM-slutspelet i Brasilien.

"Men jag har fortfarande mycket att lära, tveklöst är det så. Men jag känner samtidigt att jag utvecklar mig hela tiden och jag njuter verkligen av min fotboll just nu".   

Framför allt vill han tacka managern för sin fina säsong i Liverpooltröjan. Det gäller såväl utvecklingen av själva laget som Hendo själv.

"Han har hjälpt mig med många saker och förhoppningsvis kan jag jobba ännu hårdare framöver och förbättra mig ytterligare. Han har varit otrolig för mig personligen och jag tror att jag pratar för alla de andra i laget också."

"De saker han gör för oss spelare på och utanför planen är fantastisk. Han har ett härligt förhållande till oss. Det är bara sådan han är som person. Brendan är en strålande manager och jag tror att alla vill tacka honom för säsongen."

Från en blygsam sjunde plats ifjol - 28 poäng från toppen - har laget lyckats resa sig och infriat målsättningen att ta en Champions League-plats.

"Med lite distans kan vi spelare hålla huvudet högt och vara stolta över vad vi har uträttat."

"Självklart var det en stor besvikelse att vi inte lyckades vinna titeln, men vi måste samtidigt glädja oss åt över allt som vi har lyckats uppnå den här säsongen", avrundar 23-åringen.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer