Ordförandens Tuppence: Over and out!

Bild till nyheten Ordförandens Tuppence: Over and out!
Efter många år som ordförande för världens bästa engelska svenska supporterklubb lägger jag nu skorna på hyllan och summerar min sista (?) säsong!

Det har varit många roliga år... 

Jag började som konstant inslag i gästboken i slutet av 90-talet, när vi startades, och blev den första som råkade ut för nick-kapning. Mina inlägg brukade nämligen skapa debatt samtidigt som jag gillade att provocera lite... Något vissa hade svårt för. Robbowan a.k.a. Robbo-wan a.k.a. Rob Jones skapade i praktiken det första behovet av IP-adresskontroll.

Inom kort började jag skriva nyheter och krönikor under Gruvans tid som ordförande. Här kom höjdpunkten då vi fick uppleva cuptrippeln 2001. Min tro på O'Learys Götgatans baconburgares vinnande kraft töjde ut byxorna och gav upphov till mången nyhet och krönika.

När jag 2003 drog till Australien i fyra år fortsatte nyhetsskrivandet och ofta krönikor med en utlandsprägel. Istanbul var höjdpunkten.

Höjdpunkten kom nog när jag 2007 flyttade till Liverpool. Att bo i Mekka och komma in i lokallivet på ett annat sätt än man gör som besökare var en höjdare. Roligaste kvällen var antagligen då vi stod och hivade öl med Peter Crouch flickväns kusin på Ma Boyles Oyster Bar.

Väl tillbaka hamnade jag mitt i omorganisationen av supporterklubben och har som Ordförande sett hur mycket som gjorts utåt för er supportrar, men även saker som endast syns i form av kodning av hemsidor, arbete med sponsorer etc. Ett hästjobb helt enkelt.

Jag lämnar nu över en förening som är starkare än någonsin och som har Sveriges bästa medlemmar.

Det enda som är synd är att vi inte vann ligan.

Visst är jag missnöjd med att vi inte vann ligan, men jag kan inte vara missnöjd med säsongen som helhet.

Nu i sista omgången ställde vi upp med sex engelska spelare i truppen, de flesta med framtiden för sig.

Att vi då bara skulle hamna två pinnar bakom ett lag som lagt typ tre triljoner mer på spelarna i sista omgångens startelva fanns inte i början på säsongen.

Jag lämnar som ordförande men kommer finnas kvar i andra funktioner i supporterklubben...

Mot Ligatitel 19!

You'll Never Walk Alone!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer