Cally: Pressen är på City

Bild till nyheten Cally: Pressen är på City
Ian Callaghan är den spelare som gjort mest framträdanden i den röda tröjan genom alla tider, 857 stycken. Han uttalar sig nu om avslutningen på säsongen och tror att det fortfarande kan hända grejer och att Liverpool har ett bra läge.

"Vi vet att fotboll kan sparka dig i ansiktet och vi vet att saker kan ändra sig väldigt snabbt, så detta titelracet är långtifrån över"

"Vi måste vara positiva, vi har fortfarande en match att spela. Det var inte ett jättebra resultat igår, inte mot Chelsea senast heller, men City måste fortfarande spela på onsdag och söndag."

"Matematiskt kan vi fortfarande vinna. De behöver fyra poäng i sina två sista matcher, vi behöver vinna våran sista match mot Newcastle."

"Pressen är på Manchester City. Jag såg deras match mot Everton och det var en nervös tillställning. Vi kan fortfarande hoppas och vi måste förhålla oss positivt. City kan mycket väl tappa detta."

"Aston Villa spelade väldigt bra på Anfield när vi spelade 2-2. I denna ligan kan vilket lag som helst vinna enskilda matcher mot vilket lag som helst. Det finns många bra spelare i Premier League, allting kan hända."

Även Citys sista match mot West Ham tror Callaghan kan bli lurig, speciellt med två gamla Liverpoolspelare i fin form.

"Andy Carroll och Stewart Downing gjorde båda mål förra helgen mot Tottenham. Det finns inget som talar för att de inte kan göra något mot City också. Kanske kan Downing slå in ett inlägg som Carroll nickar in?"

"Andy kämpar fortfarande om en plats i Englands trupp till VM, och City kommer inte gilla att möta honom."

"Folk kanske säger att West Ham inte har något att spela för på söndag, men de är professionella  och de har alltid sin stolthet att spela för."

"Sam Allardyce kommer kräva att hans lag avslutar säsongen starkt, jag tror de har en chans. Du vet aldrig vad som kan hända i fotboll."

Källa: Liverpoolfc.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer