Aldo: Vi har haft en otrolig utveckling

Bild till nyheten Aldo: Vi har haft en otrolig utveckling
John Aldridge var precis som alla andra besviken efter att Liverpool tappade 3-0 ledningen till 3-3 borta mot Crystal Palace. Däremot vägrar han att tänka negativt. Istället uppmanar han supportrar att se Liverpools fantastiska utveckling från förra säsongen.

Aldridge tycker, trots krysset mot Palace, att Liverpool ska vara väldigt stolta över sin prestation denna säsongen.

"När Crystal Palace fick sitt första mål, kunde du känna att de fick ny energi. Vi hade en hel del trötta ben vid det tillfället. Killarna hade lagt ner mycket energi i matchen."

"Men vi har gjort 99 mål den här säsongen, det är otroligt bra. Vi har firat varenda vecka den senaste tiden. Vi har slagit topplag och feel-good faktorn har varit tillbaka i staden, klubben och fansen."

"Vi får inte glömma att vi har slagit nästan alla topplag, vi måste tänka 'hur bra är inte det?' Vi vann 11 matcher i rad, det är fantastiskt. Det är bara synd att det har gått lite utför de senaste 10 dagarna."

Manchester City har Aston Villa och West Ham hemma i deras två senaste matcher. Aldridge erkänner att City är klara favoriter, men han utesluter inte ytterligare skrällar i slutet av säsongen."

"Vad som helst kan hända i fotboll. Vi såg det mot Palace och jag har sett det många gånger under min karriär. Saker kan hända när du minst anar det. Vi får helt enkelt vänta och se."

Källa: Liverpoolfc.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer