"Alla är väldigt besvikna"

Bild till nyheten "Alla är väldigt besvikna"
Brendan Rodgers klarade inte av att dölja sin besvikelse efter att Crystal Palace hämtat upp 0-3 till 3-3 inom loppet av nio minuter. Allt hänger nu på att Man City förlorar mot antingen Aston Villa eller West Ham, samtidigt som Liverpool besegrar Newcastle på söndag. "Titelracet är över", menade Liverpoolmanagern.

"Detta var en enorm besvikelse", sa Rodgers till den samlade pressen efter chocken på Selhurst Park. 

"Vi spelade strålande i 78 minuter och verkade också stabila defensivt och blev aldrig speciellt hotade. Vi hade redan gjort tre mål och kunde ha gjort några till."

"Allt handlade om att vinna matchen, men vi klarade inte av att kontrollera den hela vägen. Vi försvarade oss alldeles för dåligt när de väl fick sitt momentum."

"Det här är något som vi måste förbättra till nästa säsong. Vi måste bli bättre. Men det kändes fruktansvärt att bara få med sig en poäng från en match som vi egentligen hade full kontroll på."

Liverpoolspelarna var utslagna efter matchen och Luis Suarez grät öppet.

"Vi var tvingade att vinna den här matchen för att sätta press på City. Det hade fortfarande varit i Citys händer även om vi hade vunnit, men en seger för oss hade ökat pressen på dom inför mötet mot Aston Villa."

"Villa kommer att göra det svårt för City på Etihad, det är jag säker på. Men jag tror nu att alla ser till Manchester Citys trupp och att det är ett lag som ska vinna sina två sista matcher och göra jobbet."

Om försvaret svek i London så gjorde anfallarna det dom skulle. Rodgers hyllar gärna sina offensiva styrkor.

"Vi har gjort 99 mål. När jag kom in till min första säsong och före det hade laget gjort 47 mål. Jag är mycket stolt över att vi har förbättrat oss så mycket som vi har gjort. När vi får tid att sätta oss ner och reflektera över säsongen så kommer vi att konstatera att detta har varit en strålande säsong för Liverpool Football Club."

"Så länge jag är här kommer vi kämpa för att vinna titlar. Vi ska ta nya steg framöver och förhoppningsvis vara med och kämpa om titeln igen", avrundar nordirländaren.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer