"Vi måste ha tålamod"

Bild till nyheten "Vi måste ha tålamod"
Liverpool jagar mål när man besöker Selhurst Park ikväll, men manager Brendan Rodgers säger att The Reds inte kan skicka upp hela laget som anfallare, utan att man måste ha tålamod.

Crystal Palace har imponerat de senaste månaderna och har gått från inblandning i nedflyttningsstriden till ett, med råge, säkrat Premier League-kontrakt. 

"Jag har pratat med mina spelare om att detta är matcher vi kommer att uppleva oftare, med det sättet vi spelar på", sade Rodgers till Liverpool Echo angående att möta defensivt inriktade motståndare. 

"Motståndarna har sett hur farliga vi är framåt och att vi lyckats göra 96 ligamål visar lagen att de blir straffade om de öppnar sig för mycket mot oss."

"Det finns områden där vi hade kunnat vara bättre mot Chelsea - vårt passningsspel och uppfinningsrikedom sviktade lite i den sista tredjedelen. Vi tappade tålmodigheten de sista 20 minuterna."

"Palace kommer också att försvara sig. De kommer att ligga djupt och har en bakre fyra plus yttrar som kommer ner och gör det till sex man bakom mittfältet. De kommer att försöka stoppa vårt spel och satsa på kontringar."

"Det blir en svår match, men det är viktigt att vi har tålamod och kan visa vår kvalitet. Vi har sett på vad vi kan göra för att bryta oss igenom. Vi måste spela ett snabbt anfallsspel för att försöka få dem ur position."

"Jag såg Palace på Goodison och även om Everton dominerade bollinnehavet så försvarade de sig väldigt bra och gjorde några fina mål. De var verkligen ett hot på kontringar med Bolasi, Puncheon och Jerome. De har snabba spelare som är farliga."

"Vi kan inte bara åka och strunta i allt och anfalla. Man måste se till motståndarnas styrkor och vad vi kan utnyttja. Vi kommer alltid försöka att dominera med bollen och skapa mycket chanser."


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer