"Vi kommer komma överens om nytt kontrakt"

Bild till nyheten "Vi kommer komma överens om nytt kontrakt"
Brendan Rodgers tvivlar inte om att han och Liverpool snart kommer komma överens om ett nytt kontrakt. Han pratar också om rivaliteten med Chelsea.

"Jag tvivlar inte på att vi snart kommer komma överens om ett nytt kontrakt. Jag är helt säker på att det kommer lösa sig den närmsta framtiden."

Rodgers hade José Mourinho som chef när han var ungdomstränare i Chelsea. Innan han tog över som tränare i Liverpool pratade han med sin gamla chef om jobbet.

"När jag tog över klubben pratade jag med José om att ta över Liverpool. José sa till mig att jag skulle ta jobbet och sa vilken stor klubb Liverpool är. Han var väldigt uppmuntrande."

"Det har varit en stor rivalitet mellan klubbarna sedan Mourinho och Rafa Benitez tog över respektive klubb. Men Mourinho har alltid känt den inneboende kraften som finns i Liverpool FC."

"Jag känner till historien mellan klubbarna då jag befann mig på andra sidan. På den tiden var det kanske tränarna som var de största rivalerna." 

"Chelsea är en av de nya storklubbarna som de senaste 10 åren gjort sig ett namn i Europa. Det är ändå klart att alla ser Liverpool och Manchester United som de största engelska klubbarna runt om i världen. För ögonblicket är det ingen som är i närheten av dem på det området."

"Manchester City och Chelsea, främst Chelsea, har det senaste decenniet satt sig själva på den europeiska fotbollskartan. Men det kommer krävas tid för dem att bygga en historia som Liverpool och Manchester United har."

Källa:liverpool.no

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer