Rodgers känner ingen press

Bild till nyheten Rodgers känner ingen press
Brendan Rodgers tycker inte att han känner någon extra press av att leda ligan. Tvärtom menar han att han njuter av varje ögonblick av att ligga i täten.

Inför mötet med ligatvåan Chelsea pratar Liverpooltränaren Brendan Rodgers om pressen på han och hans lag. Liverpool har ett jätteläge att ta hem ligatiteln för första gången på 24 år. Söndagens match mot Chelsea är nästa hinder på vägen.

"Jag har en fantastisk grupp av spelare. Folk pratar om pressen på laget, men titta på våra spelare, de njuter verkligen av att spela fotboll."

"Det är underbart att ligga i toppen av ligan, jag njuter varje dag. Folk pratar om pressen, att inte kunna njuta av det och att inte kunna sova på natten. För min del har jag aldrig sovit bättre."

"Jag ser glädjen på träning varje dag. Det finns ingen stress eller oro över vår situation. Ni såg hur vi spelade förra veckan. Det är skönt att vara en del av detta."

"Det enda sättet att få erfarenhet är att gå igenom det. Oavsett om vi vinner ligan eller inte har vi haft en fantastisk säsong. Vi kommer försöka bygga vidare på detta nästa säsong, oavsett var vi slutar till sist."

"Vi måste njuta av detta. Det här är underbart. Vi leder den mest konkurrenskraftiga ligan i världen. Det finns en härlig känsla i staden, folk är exalterade över Liverpool."

Angående själva matchen pratar Rodgers om att det är ytterligare en i raden av viktiga matcher.

"Vi vet att det är viktig match återigen. Om du tittar på våra senaste 11 matcher har det varit många viktiga matcher som vi även vunnit. Det är klart att det är en stor match för oss, men i slutändan handlar det bara om ytterligare tre poäng."

Vårt fokus ligger bara på nästa match, och det kommer bli en makalös match. Vi spelar med ett fantastiskt självförtroende nu och vår vinstsvit är verkligen speciell." 

Källa:liverpoolfc.com


13 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer