"Vår metod fungerar"

Bild till nyheten "Vår metod fungerar"
Brendan Rodgers är oerhört stolt över att Liverpools träningsmetod fungerar. Han menar att kärnan i metoden är att utveckla varje enskild spelare.

"Den här säsongen har varit en succé för vår modell, oavsett vad som händer de sista fem omgångarna, ." 

"Vi tittar på varje enskild spelare, varje individ i ungdomslaget och hur vi kan göra dem till bättre spelare och få en framgångsrik karriär. Medan individen utvecklas är det oerhört viktigt att komma ihåg att kollektivet är det allra viktigaste. Liverpool är en utvecklande klubb. Utvecklande av spelare och utvecklande av människor. Det är en modell som kommer ge oss hållbar framgång under lång tid."

Rodgers talade också om bortamatchen mot Manchester City i december där han tyckte laget hade lite otur som inte fick med sig mer från matchen.

"Det var en fantastisk match. Jag tyckte vi var det bättre laget i den matchen, vi fick inte med oss något bra resultat men jag är nöjd med vår insats. Vi hade behövt kontrollera matchen bättre. Vi släppte in ett onödigt mål precis före halvtid."

Rodgers menar att detta är något laget har utvecklat de senaste månaderna och tar bortamatchen mot West Ham förra helgen som exempel på detta.

"Det har blivit bättre och bättre. Om vi tittar på matchen i söndag när West Ham kvitterade tänkte kanske folk att nu får laget panik. Men det fick vi inte."

"Vi höll oss lugna,  vi höll kontrollen, vi fortsatte rulla boll och väntade på en möjlighet att göra mål. Det var uppenbarligen något som vi inte lyckades med när jag började som manager här."

"Det har blivit en klar förbättring sen jag kom, men det finns fortfarande mycket att arbeta vidare på."

Källa: liverpoolfc.com

  


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer