Rodgers efter matchen

Bild till nyheten Rodgers efter matchen
Liverpool bjöd på en ny, fantastisk insats hemma mot Tottenham och efter 4-0-segern klättrade laget upp till en förstaplats i tabellen.

Med bara sex matcher kvar av Premier League-säsongen har Liverpool nu ett bra läge att kämpa om titeln in i det sista - men Rodgers fokuserar inte på det.

"Supportrarna kan drömma. De vill vinna titeln. Jag tänker inte på det. Jag tänker på att förbättra laget och prestera bra. Gör vi det så kan vi fortsätta vinna matcher och så får vi se vart det för oss", sade Rodgers efter matchen på Anfield idag.

"Jag tyckte att stämningen på arenan var den bästa som varit sedan jag kom idag. Detta är en enorm klubb och fansen stöd utgör en enorm kraft."

Rodgers var väldigt nöjd med lagets insats idag.

"Att prestera som vi gjorde ända från start var en väldigt bra prestation och jag är väldigt stolt över laget. Det gjordes en poäng av att vi blev nervösa mot Sunderland, vilket vi inte var. Vi hade en liknande period idag som vi hade mot Sunderland, men skillnaden var att vi vid den tidpunkten hade 4-0 idag, istället för 2-1. Självförtroendet i passningsspelet och intensiteten var mycket bra. Detta var en lagseger."

"Spelarna ska ha beröm, inte minst för den mentalitet de går till varje match med. Vi har visat genom hela säsongen att vi är ett flexibelt lag. Vi har spelat 4-4-2, med en diamant i de senaste matcherna, men idag återgick vi till 4-3-3, men med två anfallare i mitten och en sida öppen. Spelarna förtjänar beröm för den flexibilitet de visar och idéerna om hur vi ska spela matcherna. Alla vet vad deras jobb är och när de ska pressa."

"Det var en stor match från vår sida. Tottenham har några mycket bra spelare och det är en fin klubb. Jag hoppas att Tim Sherwood får möjlighet att sätta sin prägel där. Om Tottenham ger honom tid är jag säker på att han kommer att göra det bra."

Liverpool var det enda av topp 4-lagen som vann i helgen, men Rodgers fokuserar bara på Liverpool. 

"Vi måste koncentrera oss på vårt. Det finns några tuffa motståndare i den här ligan, men du kan inte bekymra dig om andra lag. Vårt nästa jobb och mitt nästa jobb är att analyserna West Ham och det är där vårt fokus ligger."

"Vi har vunnit 8 raka matcher och det är vi glada för. Vi vill bara dra nytta av detta, då det var en fantastisk prestation, och fokusera på nästa veckas match."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer