"De kommer bara att bli bättre för oss"

Bild till nyheten "De kommer bara att bli bättre för oss"
Tränare Brendan Rodgers har inget annat än positivt att säga om de två engelska landslagsspelarna Jordan Henderson och Daniel Sturridge.

Duon Jordan Henderson och Daniel Sturridge har hjälpt Liverpool uppåt i tabellen och båda representerade det engelska landslaget nyligen i landskampen mot Danmark.

Brendan Rodgers följer deras utveckling dagligen och är därför bäst att utvärdera spelarna med deras potential. 

Rodgers om Sturridge: "Daniel har potential att bli världsklass. Han har verktygen som krävs för att bli en anfallare i världsklass".

"Han har fått en mycket stor möjlighet i en stor klubb och många hjälper honom att ta vara på hans talang. Han är en bra kille!"

"Han är en kille vid 24 års ålder som har verktygen - snabbheten, styrkan, två bra fötter och han utvecklas i luftrummet".

"Daniel har fortfarande mycket att jobba på, men samarbetet mellan honom och Luis [Suarez] gör oss ett stort hot".

Brendan Rodgers har yttrat sig om hur Jordan Henderson, som startat alla ligamatcher för Liverpool denan säsong, förtjänar en plats till sommarens VM-spel. 

"När det gäller Jordan - det finns inga tvivel om att han ska med till Rio", förklarar Brendan.

"Han har gjort stora kliv sedan han kom hit som en ung kille med en stor prislapp på axlarna. De senaste 12 månaderna har han verkligen växt ut - både tekniskt och taktiskt".

"Jordan är bra på att lära sig. Han "pushar" på sig själv varje dag. Han har hand om sin kropp och han är dessutom en bra ung man".

"Jag kan se honom som en viktig spelare för Liverpool många år framöver. Han är endast 23 år och han kommer bara att bli bättre", avslutar Brendan Rodgers. 


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer