"Vår press gav oss 3 poäng"

Bild till nyheten "Vår press gav oss 3 poäng"
Jordan Henderson säger att Liverpools aggressiva presspel gav laget 3 poäng i toppmötet med Arsenal.
"Vi spelade med energi och vann tillbaka bollen effektivt. Vi visade stort sug i den här matchen", sade "Hendo".

"Vi inledde matchen väldigt bra. Vi fick en kanonstart med målen och vi ville bara göra fler. Vi pressade bollföraren väldigt bra och jag tror att alla är väldigt nöjda med prestationen."

"En viktig ingrediens i vårt spel är vår höga intensitet. Det handlar om att vinna tillbaka bollen fort om vi tappar den. Jag tyckte att vi gjorde det bra i den här matchen - särskilt i första halvleken. Vi vann tillbaka bollen snabbt och några av våra mål kom som en direkt följd av det. Det är vi nöjda med."

Raheem Sterling stod för ytterligare 2 mål igår och Henderson är imponerad över 19-åringens utveckling.

"Han är en stor spelare. Defensivt jobbar han hårt för laget och framåt är han fantastisk. Att göra mål är viktigt för alla anfallsspelare och det är en del han tillfört sitt spel, vilket är strålande.", sade Henderson.

"Jag tror att han har möjligheter att få åka med till VM i sommar. Han är ung, med samtidigt är han mogen nog, vilket du kan se på hans prestationer. Han har varit en av våra bästa spelare den här säsongen, enligt mig."

"Sättet han spelat på de senaste veckorna har varit enastående. Jag är säker på att förbundskaptenen håller honom under uppsikt."

2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer