Moses trivs under Rodgers

Bild till nyheten Moses trivs under Rodgers
Victor Moses berättar i en intervju med Kick Off Magazine att han trivs med att spela under Brendan Rodgers och att Brendan var nära att hämta in nigerianen redan när han var 16 år.
När Moses var 16 år fick Brendan Rodgers upp ögonen för honom. Moses var en tongivande spelare i Crystal Palace akademi och Rodgers tränade Chelseas juniorlag vid denna tidpunkt. Han har sedan dess följt den numera 22-årige nigerianens utveckling och när låneavtalet gick i hamn var Rodgers nöjd.

"Jag vet vad jag får, han har fin teknik och besitter den kvalitet som passar vårt spel samtidigt som han är ödmjuk kille." Uttalade sig Rodgers vid den tidpunkten.

Moses visste om intresset.

"Jag pratade med honom då när jag var 16 år, han ville att jag skulle komma till Chelsea för att fortsätta utvecklas. Jag tränade lite med klubben och han var imponerad." Säger Moses till Kick Off Magazine.

"Men sedan reste jag tillbaka efter provträningsperioden och funderade över erbjudandet men kom då fram till att möjligheten för speltid var större i Crystal Palace. Jag ringde upp honom och tackade men berättade att jag bestämt mig för att spela med Palace för att fortsätta min karriär."

Men nu är Moses glad över att äntligen få spela under Brendan.

"Det är stort att jag kommit till Liverpool nu och till sist fått Rodgers som manager. Jag är glad över möjligheten att får jobba under honom"

"Brendan är en väldigt duktig tränare och jag tycker om att spela under honom."

"Han är mycket uppmuntrande men ger samtidigt väldigt bra feedback när det gäller att förbättra mitt spel. Det är härligt att få denna chans efter alla dessa åren som han följt mig."

"Jag är här för att göra mitt bästa och utvecklas i Liverpool, det är det inget tvivel om."

"Det är en stor klubb jag kommit till med en fantastisk historia och jag önskar att tillföra ännu mer historia till klubben. Vi vill vara med och slåss i toppen och denna säsong ska jag hjälpa klubben med detta."

"Vi har många kvalitetsspelare och jag är stolt över att vara en del av denna trupp." Avslutar Moses.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer