Sterling vill spela mer - men laget är viktigast

Bild till nyheten Sterling vill spela mer - men laget är viktigast
Raheem Sterling hade hoppats vara mer involverad än vad han varit under säsongen, men den unge engelsmannen vidhåller att det viktigaste är att det går bra för laget.
18-åringen står bokförd med en start och sex inhopp efter Liverpool inledande åtta ligamatcher. Det är lite skillnad för ynglingen som spelade 36 matcher förra säsongen.

"Jag har inte spelat så mycket som jag hade hoppats, men laget gör det bra, vilket är det viktigaste", sade Sterling till Liverpoolfc.com.

"Förhoppningsvis får jag chansen och jag hoppas att jag kan ta vara på den. Men laget har spelat bra den här säsongen."

"Jag har bidragit med inhopp från bänken och fått försvara lite mer än vad jag är van vid. Men så länge laget vinner är det okej."

"Jag måste ge ett bra intryck på träningen varje dag, så att jag får spela i min favoritposition och får inhopp från bänken. Du måste visa managern att du besitter en unik talang, vilket innebär att du måste jobba hårt på träningarna."

"Jag kan definitivt lära mig av Sturridge och Suarez. De har tagit säsongen med storm och när man ser deras samspel kan man tro att de spelat tillsammans i flera år. Men det är bara en kort period och jag är säker på att det kommer att bli ännu bättre med tiden."

"Jag har inte fått så många chanser att spela tillsammans med dem den här säsongen, men på träningarna ser man hur bra de är. De är snabba, på hugget och väggspelar både i och runt straffområdet. Båda är bra avslutare och bra spelare. Jag ser fram emot att spela mer tillsammans med dem."

"Som professionell fotbollsspelare måste du lära dig att spela i olika positioner. Jag har spelat höger ytterback ett par gånger under säsongen. Det är inte min favoritposition, men om jag kan göra ett bra jobb för laget där så har jag inga problem med det. Jag är komfortabel med positionen och spelar gärna där."

"Managern säger att 3-5-2-formationen passar spelarna vi har och det är sant. Vi har två ytterbackar i Glen Johnson och José Enrique som kan sätta fart längs kanterna."

"De är givetvis bra i försvarsspelet också, vilket gör att det passar oss utmärkt för tillfället. Är en av ytterbackarna inte helt skadefri, så är jag glad över att fylla deras roll. Jag har varit tvungen att arbeta mycket mer med försvarsspelet än jag gjort tidigare, även om jag har gjort det förr också. Möter vi en livlig ytter nu, så måste jag ta mer defensivt ansvar."

0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer