Lånekollen: Assaidi får goda betyg

Bild till nyheten Lånekollen: Assaidi får goda betyg
Oussama Assaidi trivs med sin nya tillvaro i Stoke City och har dessutom fått speltid och höga betyg i de senaste PL-matcherna.
Den 25-årige marockanen debuterade som inhoppare mot Fulham och i hemmamatchen mot West Bromwich senast fick han spela från start. Såväl den lokala pressen som Stokefansen har gillat vad de har gått se.

"Förhoppningsvis kan jag fortsätta i den här stilen och bli allt starkare ju mer speltid jag får. Jag behöver fler matcher för att bli fysiskt bättre och hitta formen. Min sista start för Liverpool (Young Boys november -12) var alltför länge sedan."

"Jag är glad för att chefen (Mark Hughes) har gett mig chansen. Han säger åt mig att jag ska utmana försvararna och jag gillar att spela på det viset. Jag får inte glömma mina defensiva uppgifter, men att jag samtidigt har friheten att gå framåt."

Assaidi kom till Liverpool från holländska Heereneven förra sommaren för 2,4 miljoner pund. Han fick bara spela 12 matcher och var under perioder skadad samt att han missade större delar av januari på grund av Afrikanska mästerskapen med Marocko. I augusti lånades han ut till Stoke för hela säsongen 2013/14.

Så här gick det för våra andra utlånade lirare den gångna helgen:

Pepe Reina spelade hela matchen när Napoli inkasserade sin första förlust i Serie A - 2-0 borta mot Roma.

Fabio Borini fick hoppa in och spela den sista halvtimmen när Sunderland slaktades med 4-0 borta mot Swansea, under Gus Poyets första match som manager efter sparkade Paulo Di Canio.

Vänsterbacken Jack Robinson spelade hela matchen när Blackpool besegrade Wigan med 1-0 i Lancashire-derbyt, sedan förre Liverpooljunioren Tom Ince gjort segermålet.

Conor Coady hoppade in på övertid när Sheffield United besegrade Port Vale med 2-1 på Bramall Lane.

 
* Borini fick ett inhopp i ett hopplöst läge.

I söndags fick återigen Suso fina betyg för sin insats för Almeria i La Liga, men laget förlorade ändå med 1-0 hemma mot Rayo Vallecano.

Slutligen fick Krisztian Adorjan en timme på planen när holländska Groningen tog en fin skalp genom att besegra PSV Eindhoven med 1-0.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer