13 röda på landslagsuppdrag

Bild till nyheten 13 röda på landslagsuppdrag
Tuffa VM-kvalmatcher står på spel när Liverpool går in i landslagsuppehållet med 13 representanter på uppdrag under den kommande veckan.
Vicekapten Daniel Agger har blivit uttagen till den danska landslagstruppen när kvalmatcher väntar mot Italien och Malta i grupp B. Danmark ligger inför kommande måstematcher på tredje plats, bakom Bulgarien och italienarna.

Martin Skrtel och hans Slovakien har ingen chans att kvalificera sig men har resor till Grekland och Lettland på schemat i grupp G.

England har det jämnt och måste besegra både Montenegro och Polen för att knipa en säkrad plats till turneringen nästa sommar. Steven Gerrard och stekheta Daniel Sturridge finns med i engelska truppen.

Ytterspringarna Jordon Ibe och Raheem Sterling kommer representera England på ungdomsnivå. För Ibe och U19 väntar möten med Slovenien, Andorra och Schweiz, medan Sterling ställs mot San Marino och Litauen.

Försvarsförvärvet Tiago Ilori får vänta på sin debut i Liverpool-tröjan, men portugisen har tagit en plats i landslagets U21-trupp med matcher mot Israel och Azerbajdzjan.

Liverpool-målvakten Simon Mignolet och hans Belgien är på jakt efter de sista poängen för att säkra sin plats. Belgarna möter Kroatien på bortagräs innan avgörande hemmamötet med Wales.

Mamadou Sakho är tillbaka i Frankrike's landslagstrupp för vänskapsmatchen mot Australien och avgörande VM-kvalfighten med Finland - båda matcherna spelas på Parc des Princes i Paris.

Brasilien har två vänskapsmatcher framför sig sedan nationen redan kvalificerat sig som värd. Lucas Leiva är uttagen till matcherna mot Sydkorea och Zambia.

Kolo Toure, med över 100 landskamper under bältet för sitt Elfenbenskusten, spelar sin första match i play-off mot Senegal medan Victor Moses och hans Nigeria åker till Etiopien.

Uruguay och Luis Suarez står inför en svår uppgift när landet ska lyckas knipa en av de fyra direktplatserna för Sydamerikas räkning. Under småtimmarna mot lördag är det tuff kamp mellan Ecuador och Uruguay - som ligger på samma poäng - innan Argentina står för motståndet på hemmaplan i sista matchen.

1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer