Besviken över baklängesmålet

Bild till nyheten Besviken över baklängesmålet
Brendan Rodgers var besviken över att laget ännu en gång släppte in ett mål på hörna - precis som mot Southampton för fem dagar sedan. Därmed är laget ute ur Ligacupen.

"Jag tycker vi hade några bra perioder i matcher, där vi kom i bra postioner, men den sista passningen var inte tillräckligt bra ikväll och inte heller avslutningarna", kommenterade Rodgers efter 0-1-förlusten mot Manchester United.

"Men totalt sett vi är nöjda med spelarinsatsen, den var strålande. Spelarna gav allt."

"Vi är förstås besvikna över den bristande koncentrationen i samband med målet. Det kostade oss dyrt."

"Nu kan vi fokusera helt och fullt på ligan fram till jul. Vi måste se till att vi håller oss bland topp sex i ligan och fortsätter att kämpa. Förhoppningsvis kan vi även förstärka truppen ytterligare i januari."

Om Luis Suarez hade Rodgers följande att säga:

"Jag tycker att han var utmärkt, speciellt med tanke på att han varit borta så länge. Luis sprang mycket och skapade problem för deras försvarare. Han kommer att bli i bättre form med lite fler matcher i kroppen. Totalt sett kan han vara nöjd med insatsen."

Liverpool använde sig av en 3-5-2-formation, med Enrique och Hendo på kanterna.

"Det är något som vi har blivit tvingade att göra i förhållande till de spelare som vi har tillgängliga. I helgen spelade vi med fyra mittbackar, det har jag aldrig gjort tidigare. Men när du inte har några andra alternativ så är det bara att göra det." 

"Om vi måste fortsätta med det här systemet, tills våra skadade spelare är tillbaka, så måste vi jobba lite mer med det. Men spelarna har inga problem att anpassa sig. Den här formationen ger oss tre spelare som kan dominera mittfältet och det ger oss två anfallare som är en av de bästa spelarna i ligan - och det ger oss fortsatt säkerhet i backlinjen. Vi kan fortsätta att spela bra med det systemet."


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer