Fowler: Suarez sista chans

Bild till nyheten Fowler: Suarez sista chans
Robbie Fowler förväntar sig att Luis Suarez visar lojalitet till Liverpool och fansen när han gör comeback på Old Trafford ikväll - och för resten av säsongen.
"Han har fått en sista chans att reparera förtroendet och jag hoppas att han tar den", menar Fowler.

Evra-affären genererade i åtta matchers avstängning och 40 000 pund i böter, Ivanovic-affären gav tio matcher. Trots detta har Liverpoolfansen slutit upp och stöttat Luis Suarez.

Ända tills den 26-årige uruguayanen började flirta vilt med Real Madrid och Arsenal under sommarens transferfönster. Då var måttet rågat, för de flesta.

När Suarez ikväll gör comeback i ligacupmötet mot United på Old Trafford har han en hel del att bevisa för fansen.

Förre Liverpoolstjärnan Robbie Fowler (183 mål på 369 matcher) menar att Suarez har fått en sista chans att reparera förtroendet.

"Utan tvekan. Han har svikit många människor och sig själv inkluderat. Klubben har stöttat honom på ett otroligt sätt hela vägen. I somras såg det ut som att han var på väg bort och jag tycker att det var helt rätt av Liverpool att kräva lojalitet tillbaka och det känns bra att han fortfarande tillhör Liverpool."

"Men jag tror inte att han får fler chanser och jag tror inte heller att han kommer att fortsätta med dessa löjligheter ute på planen."

Suarez, som svarat för 51 mål för 96 matcher för Liverpool sedan övergången från Ajax i januari 2011, är utan tvekan en nyckelspelare i Brendan Rodgers lagbygge. 

"Min förhoppning är att han har lärt sig sin läxa. Gå ut och gör de rätta sakerna och visa oss vilken klasspelare du är. Det är dags att vi pratar om Luis Suarez som en av de allra största spelarna och inte om Luis Suarez för alla dumma saker han har gjort ute på planen", avrundar Fowler.

Suarez i siffror

30 mål på 44 matcher för Liverpool förra säsongen

51 mål på 96 matcher sedan januari 2011

31 mål på 62 landskamper för Uruguay

 


10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer