Moses: Vi kan vinna ligan

Bild till nyheten Moses: Vi kan vinna ligan
Victor Moses tycker att Liverpools trupp är tillräckligt bra för att vinna Premier League den här säsongen.

"Det är bara att titta på hur vi har startat säsongen. Vi är obesegrade och det finns tillräckligt med kvalitet i truppen för att vinna Premier League", säger den 22-årige nigerianen som är född i december 1990, ett halvår efter Liverpools senaste ligatitel.

"Många tror att Liverpool kan bli bland de fyra främsta, men vi måste tro på oss själva. Vi tror att vi kan hamna högre upp en än fjärdeplats."

"Den här säsongen känns annorlunda, ser man på tabellen är det flera lag som har chansen att vinna ligan. Det handlar inte bara om två lag, så varför inte Liverpool?"

"Jag har känt Brendan Rodgers sedan jag var 14 år, då han ville hämta mig till Chelsea. Vi hade några samtal och det var förväntat att jag skulle sticka till Chelsea. Men så ändrade jag mig och jag ringde aldrig tillbaka heller. Jag drog inte, utan blev kvar hos Crystal Palace."

"Jag tyckte inte att det var någon vits med att dra till en större kllubb i det läget. Istället fick jag börja träna med Crystal Palace A-lag när jag var 16 och jag spelade matcher mot Brendans lag, Reading och Swansea. Jag tror också jag gjorde mål."

"Han har inte nämnt det där sedan jag kom hit. Han sparade mig för det. Nu har jag chansen att betala tillbaka för den respekt han har visat genom att visa intresse för mig på nytt", avslutar Moses.

Källa: Daily Mail 


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer