Sturridge kan kopiera King Kenny

Bild till nyheten Sturridge kan kopiera King Kenny
Daniel Sturridge som har problem med en lättare skada kanske inte kommer spela matchen mot Swansea ikväll men om han gör det har han chansen att kopiera något som endast tre andra Liverpoolspelare gjort tidigare.

Gör Sturridge mål ikväll kommer han att bli en av endast fyra spelare i Liverpools historia som gjort mål i de fyra första seriematcherna.

De andra spelarna är Sam Raybould år 1900, Kenny Dalglish 1978 och John Aldridge 1987.

Liverpool Echo skriver idag att Sturridge troligen kommer att spela kvällens match mot Swansea och även Rodgers var positiv i presskonferensen inför matchen.

"Daniel har gjort 16 mål på 20 för Liverpool vilket egentligen är helt otroligt." Säger Brendan Rodgers till Liverpool Echo.

"Jag har hela tiden trott på honom och att han ska leverera mål. Han är ju en naturlig målskytt bara han får chansen. Men han har mycket mer talang än så. Han är stark, snabb och har fin teknik också."

"Målen han gjort denna säsong är väldigt intressanta. Målet mot Stoke var ett hårt långskott, mot Villa visade han prov på mycket fin teknik och mot United visade han hunger och improvisation. Sen har han gjort alla tre målen när han fortfarande inte är i fysisk toppform. Daniel missade i stort sett hela försäsongen och ligger långt efter de andra. Men han är lättränad och har en enorm vilja att göra det bästa för laget." Avslutar Rodgers.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer