Landslagsuppdatering

Bild till nyheten Landslagsuppdatering
Igår var det dags för VM-kval igen. Flertalet Liverpoolspelare var ute med respektive landslag, här nedan kommer en liten koll på hur det gick för våra spelare.

England - Moldavien 4-0

Liverpool och Englands lagkapten öppnade målskyttet redan efter 10 minuter. Sturridge var hemma och vilade och Johnson stod över på grund av skada. Sterling fick sitta på bänken hela matchen.

Malta - Danmark 1-2

Daniel Agger spelade hela matchen för Danmark som vann borta mot Malta.

Bosnien och Hercegovina - Slovakien 0-1

Martin Skrtel hjälpte sitt Slovakien att hålla nollan och Pecovsky gjorde matchens enda mål. Skrtel och hans lag fick med sig alla 3 poäng.

Peru - Uruguay 1-2

Luis Suarez var spelsugen i nattens match mot Peru. Han fick en straff, gjorde mål på den och 30 minuter senare gjorde han även 0-2 målet för sitt Uruguay.

Målvakterna Simon Mignolet och Pepe Reina fick båda sitta på bänken och se när deras respektive landslag vann sina matcher. Belgien vann över Skottland med 2-0 medans Spanien vann med samma siffror över Finland.