Gerrard: Jag vill bli manager en dag

Bild till nyheten Gerrard: Jag vill bli manager en dag
Steven Gerrard säger att han drömmer om att bli manager för Liverpool Football Club i framtiden.

"Min dröm är att bli manager för Liverpool, den dagen posten blir ledig. Det är en världsklassmanager som har jobbet just nu (Brendan Rodgers) så vi får vänta och se. Det skulle vara russinet i kakan för min del", berättar Stevie G i en intervju med TwentyFour 7 Football Magazine.

"När du kommer upp i en viss ålder... min ålder, så börjar du fundera mer seriöst på livet efter fotbollskarriären. Jag har nyss förlängt mitt kontrakt med några år, men jag måste ändå börja planera för framtiden. Jag tänker börja ta tränarkurser under det närmaste året."

"Jag ser mig mer som ett managerämne än ett tränarämne, men det kan förändra sig. Jag minns att jag snackade med Jamie Carragher om det och han hade verkligen lust att satsa på en managerkarriär. Men så bestämde han sig till slut för att han ville jobba inom media istället. Det är lite märkligt att se honom på Sky, men jag är glad för hans skull. Då kan ha överlåta till mig att bli manager för Liverpool istället!"

I övrigt säger Steven att han är väldigt glad för att Liverpool lyckades behålla Luis Suarez.

"Han är den bästa spelaren i ligan, enligt min mening. Det är en fröjd att spela ihop med honom. Han är en magiker. Utanför England är Messi och Ronaldo de främsta, men Suarez är uppe på deras nivå."

I intervjun berättar han också att det är en massa klubbar som har försökt locka honom från Anfield under Liverpoolkarriären.

"Jag måste vara ärlig och säga att det har funnits perioder då jag har varit på väg bort. Det har varit en hel del intresse från andra klubbar. Folk tror att det bara har varit snack om Chelsea vid ett par tillfällen, men de senaste åtta-tio åren har jag haft förfrågningar från en hel räcka med klubbar. I huvudsak europeiska klubbar. Det har faktiskt skett varenda sommar."


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer