Stark startelva ikväll

Bild till nyheten Stark startelva ikväll
Liverpool kommer till start med en stark elva i kvällens ligacupmatch hemma mot Notts County.
"Vi ger Notts County samma respekt som Manchester United", säger managern Brendan Rodgers.

På gårdagens presskonferens gav Rodgers en hint om att han kommer att vila färre spelare, än vad som var fallet i ligacupen ifjol då Liverpool åkte ur i fjärde omgången efter en 3-1-förlust hemma mot Swansea.

"Oavsett vilken division motståndaren kommer ifrån så vill vi göra vårt jobb och ta oss vidare till nästa omgång. Kärnan av vårt lag (A-laget) kommer att spela, men om det är några med småskador så kommer vi att låta dom vila. Vi kommer hursomhelst att ställa upp med ett starkt lag."

"Ligan är vår förstaprioritet, men det här är en klubb som vill vinna troféer."

Man kan anta att Daniel Agger får vila och att Andre Wisdom får speltid i mittförsvaret. Andra som säkert kan förvänta sig speltid är Raheem Sterling, Jordan Ibe, Fabio Borini, Joe Allen, Luis Alberto och Martin Kelly, men om det är från start eller inhopp återstår att se.

"Jag vill inte komma med bortförklaringar för vår cupinsats ifjol, men de tidiga cupmatcherna påverkade oss då vi hade en väldigt tunn trupp. Vi hoppas att det är en engångsföreteelse att vi inte spelar i Europa, för nu kan vi satsa för fullt på tre turneringar och ge allt vad vi har. Det är vårt mål", avrundande Rodgers.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer