Sturridge: "Jag ropade på Coutinho"

Bild till nyheten Sturridge: "Jag ropade på Coutinho"
Daniel Sturridge gjorde sitt andra mål för säsongen men utan Coutinhos förbättrade engelska kanske målet hade uteblivit menar Sturridge.

"Det var en suverän passning från Enrique och jag ropade på Coutinho att han skulle släppa bollen och det gjorde han." säger Daniel till Liverpoolfc.com

"Det visar bara att hans engelska har blivit mycket bättre."

"Det kändes bra att avsluta och det är mål och avslut jag kan och är bra på."

"Nu trivs jag varje gång jag är på plan, jag sätter ingen press på mig själv att jag måste göra mål."

"Det är märkligt att jag om nätterna tänker på situationer från matchen och hur vi som lag kan röra oss och skapa fler chanser, detta gör att jag inte kan sova ibland." berättar Sturridge

"Just nu stortrivs jag med fotbollen, jag tycker det är kul varje gång jag knyter på skorna. Detta är vad jag velat göra i hela mitt liv, just nu spelar jag utan press och bekymmer och det känns fantastiskt."

13 mål på 18 matcher och än är han inte i toppform efter sin skada.

"Jag vet inte vad som kommer hända framöver men just nu njuter jag bara av fotbollen och känner ingen press och det är så det ska vara."

"Jag är inte riktigt 100% än då jag fortfarande känner av min ankelskada. Men formen kommer att komma och om man ser realistiskt på det så skulle jag inte ens vara tillbaka på planen ännu så jag bara njuter av att kunna spela fotboll igen."

Tydligt i matchen mot Villa var att hela laget skulle hjälpa till i försvaret och inte släppa till något vilket sturride också gjorde.

"Jag var till och med nere och spelade högerback ett tag men det är vad fotboll handlar om, vi ska vinna som ett lag och det är vad Brendan också lägger stor vikt på att vi är ett lag och ska vinna som ett lag."

"Det handlar inte om induviduella spelare utan att jobba hårt som ett lag, man måste jobba hårt på både träning och vid match. Du måste vara där när dina lagkamrater behöver hjälp för det är som ett lag vi vinner matcher." Avlsutar Daniel Sturridge


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer