Sturridge:"Detta är Rodgers filosofi"

Bild till nyheten Sturridge:"Detta är Rodgers filosofi"
Daniel Sturridge tror att den fina lagmoralen som Rodgers gjutit in i laget är en stor bidragande effekt till Liverpools fina start på säsongen.

Sturridge gjorde som förra helgen, matchens enda mål. 

Tack vare segern idag så är Liverpool och Chelsea de lagen som vunnit sina två första matcher denna säsong. Manchester United, Manchester City och Tottenham kan också vara endel av den skaran, men det får vi se imorgon och på måndag då de spelar. 

"Jag tycker att vi förtjänade segern. De spelade en mycket fin fotboll under den andra halvleken, men vi försvarade oss och jobba hårt som ett lag, och det är det Rodgers vill, att vi ska spela som ett lag."

"Jag vill vinna, det kvittar om jag gör mål eller inte. Jag arbetar varje dag, vi arbetar hårt med laget."

"Vi ska vinna som ett lag, och om vi förlorar så gör vi det som ett lag med. Det är vad det handlar om."

"Vi försvarade oss som ett lag. Om jag var tvungen att spela som mittback så gör jag det, allt handlar om att vinna matcherna, och vi är väldigt nöjda nu."

Sturridge har nu mäktat med 13 mål på 18 matcher sedan ankomsten i januari. Och han fick frågan efter matchen vad som är nyckeln till hans fina form.

"Jag spelar mitt normala spel, för att vara ärlig. Jag har tycker att jag har mognat endel, mitt självförtroende har ökat sedan ankomsten hit."

"Jag har inte fått spela som en center-forward som mycket som jag velat innan. Och nu får jag möjligheten att göra det i A-lagsfotboll."

Sturridge var involverad i en straff-situation i slutminuterna när Brad Guzan fick han på fall i straffområdet. Så här ser Sturridge på situationen.

"Jag tyckte att det var en straff då, men efteråt på reprisen är jag osäker. Men det är inget jag tänker älta, vi vann matchen.

"Domaren gör sitt jobb, och bedömmer han att det inte är straff så okej."

 

Källa: Liverpoolfc.com


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer