Sturridge: Inte i toppform ännu

Bild till nyheten Sturridge: Inte i toppform ännu
Daniel Sturridge har sett riktigt vass ut trots sitt långa skadeuppehåll och spolierad försäsong. "Jag är inte 100 procent ännu för att vara helt ärlig", säger anfallaren till Liverpoolfc.nu

Sturridge spelade sina första minuter i sommar mot Celtic i den sista försäsongsmatchen i Dublin, därefter 90 minuter mot Newcastle bakom lyckta dörrar på Melwood och ytterligare 90 minuter i premiären mot Stoke förra lördagen.

"Jag vet inte var jag står procentvis. Jag känner mi inte riktigt så vass som jag skulle vilja, men det är väl ganska nära. Det är viktigt att jag får spela matcher nu och jobba hårt för att hitta formen. Jag hoppas vara i tip-top snart."

"Skadan (i träningslandskamp för England i början på sommaren) var svår eftersom jag åkte på semester med kryckor. Det är ju en period då du vill ha skoj, så jag tackar Gud för att han hjälpte mig genom det. Det kändes som en välsignelse att bli klar till säsongsstart."

Sturridge gjorde som bekant segermålet mot Stoke.

"Det kändes skönt att se bollen i nätmaskorna. Det är alltid viktigt eftersom det är väldigt mycket spänning kring en premiär. När starten blir bra ökar också självförtroendet. Jag ser verkligen fram emot nästa match".

Liverpools nr 15 har en suverän målstatistik sedan övergången från Chelsea i januari, men han tycker inte att han har någon speciell press på sig.

"Jag har inga förväntningar på mig själv, mer än att jag bara vill göra mitt bästa för laget varje gång. Om jag gör mål är det perfekt. Om jag spelar fram till ett mål är det perfekt. Det viktigaste är att få vara en del av ett vinnande lag."

"Det handlar inte om att jag ska göra mål och vara stjärna i laget. Det handlar om att vinna atcher och försöka hamna så högt upp i tabellen som möjligt."


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer