Rekordintresse för Fantasyligan

Bild till nyheten Rekordintresse för Fantasyligan
Vem blir den bäste managern 2013/14? Säsongens Fantasyliga ser ut att bli rekordtuff, med över 1120 lag (nytt rekord) som redan har anmält sig!

LFC.NU bjuder åter på Fantasy fotboll och som tidigare säsonger kör vi Fantasyligan via Premierleague.com, med ett proffsigt upplägg och utan kostnad att deltaga. Passa på att utmana dina vänner om visa vem den bäste managern är!

Förra säsongen bjöd på en tuff kamp om mästartiteln, där till slut Lucas Dullagan stod slutsegrare. Ära, prestige och heder står på spel och med rekordmånga deltagande lag blir det en tung triumf för den som lyckas gå segrande i mitten av maj.

Spelet går kortfattat ut på att med hjälp av £100M sätta ihop en trupp bestående av 15 spelare, som utifrån speltid, mål, assist, insläppta mål mm får poäng. Det går max att välja tre spelare från ett lag.

Har du inte varit med tidigare så börja med att surfa in på http://fantasy.premierleague.com och registrera ett lag (kostnadsfritt). Tänk på att inte använda å, ä eller ö i för- och efternamn eftersom det inte går att utläsa i fantasytabellen senare.

För att gå med i LFC.nu ligan, klicka därefter på "Leagues", "Private league" och skriv in koden 388498-100065. Klicka slutligen på "Join a league". 

LFC.NU ligan är som tidigare säsonger öppen fram till att transferfönstret stänger. För att komma med till nästa omgång krävs att ditt lag är registrerat och har gått med LFC.nu ligan innan den första matchen spelas på lördag.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer