Sturridge: Mignolet var matchvinnaren

Bild till nyheten Sturridge: Mignolet var matchvinnaren
Daniel Sturridge gjorde matchens enda mål när Liverpool besegrade Stoke, men anfallaren menar att det inte var han som avgjorde matchen för laget, utan målvakten Simon Mignolet.

Trots att engelsmannen kom tillbaka från sin ankelskada bara för 2 veckor sedan spelade han 90 minuter i öppningsomgången på Anfield och Sturridge gjorde precis det vi blivit vana att se honom göra i Liverpooltröjan.

Målskytten ville dock inte ta beröm för att ha avgjort matchen för Liverpool, utan han menar att debutanten Simon Mignolet avgjorde till de rödas favör.

"Det är härligt att ha inlett med en bra start, att vara en del av det och vara tillbaka från skadan", sade 23-åringen.

"Sättet vi spelade på som lag och den sammahållningen vi visade var ännu viktigare."

"Jag vill även ge målvakten beröm för den räddningen - det avgjorde matchen för oss, inte mitt mål."

"Det är fantastiskt att vara del av ett vinnande lag, vilket är det viktigaste. Jag ger inte mig själv beröm för dagens seger, utan all beröm till Simon Mignolet för den räddningen."

"Det visar att vi har styrka och att vi kan lita på honom. Sättet han introducerade sig själv för publiken speglar den sortens person han är."

Sturridge sade också att han inte riktigt är 100% fit än, utan att det är en bit kvar till toppformen.

"Jag tyckte om det. Jag hade fel skor i första halvleken, så jag ramlade och gled. Förutom det, så var det härligt där ute", fortsatte strikern.

"Jag känner mig inte 100 procent, för att vara ärlig, men jag kämpar för att bli starkare varje dag."

Efter gårdagens mål står Sturridge nu bokförd med 11 mål på 16 matcher sedan han kom till Merseyside i vintras. Men har han satt upp några personliga mål för säsongen, som avslutas med ett världsmästerskap?

"Jag har en del mål, men de hållar jag för mig själv och fortsätter jobba varje dag utan att sätta press på mig."

"Det är alltid bra att ha mål; Jag lärde mig det av en av sjukgymnasterna, som sade att det alltid är bra att ha mål för att ha något att sikta på. Jag har några mål, som jag inte kommer att avslöja för någon."


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer