Mignolet om "drömdebuten"

Bild till nyheten Mignolet om "drömdebuten"
Liverpools nya målvakt Simon Mignolet fick en rivstart på Liverpoolkarriären när han räddade 3 poäng för de röda i premiärsegern på Anfield igår.

"Du drömmer om sådana här saker och när det verkligen händer, så är du väldigt nöjd efteråt", sade Mignolet till liverpoolfc.com.

"Du kan aldrig säga hur debuten ska gå. Detta kommer bara göra gott för mitt självförtroende och nästa match blir enklare än vad det var idag."

"Jag kom igenom de första 15 minuterna och när jag fick göra min första räddning så blev jag lite lugnare och det blev enklare för mig."

"När det väl händer tänker du inte mycket på det, men när allt är över och det lagt sig lite så kan man förhoppningsvis ta med sig positiva saker."

"Vi måste ha fötterna på jorden och fokusera. Nästa vecka kommer det en tuff match mot Aston Villa. Det viktigaste var att vi tog 3 poäng, vilket jag tycker att vi förtjänade efter alla chanser vi skapade."

"Tyvärr kunde vi inte göra det andra målet. Det viktigaste var att vi vann, höll nollan och nu kan vi gå vidare till nästa match."

Simon Mignolet hade gjort sin läxa på förhand tillsammans med Liverpools målvaktstränare John Achterberg.

"Jag tror att alla Premier League-målvakter gör det", sade belgaren.

"Vi analyserar inför matcherna och all cred till coacherna, som tagit sig igenom de senaste säsongerna så att vi är redo för vad som ska hända."

Mignolet var en av flera debutanter i truppen och han var tacksam för stödet han fick från fansen.

"Givetvis var det väldigt tillfredställande när fansen står bakom dig och du gör en sådan räddning på slutet. Det kan bara höja mitt självförtroende inför de kommande matcherna", sade Liverpools nummer 22.

"Alla var glada, för vi ville vinna matchen - det var det viktigaste. Nu har vi gjort det, vi ska gå vidare mot nästa match och se till att vi kan vinna igen."


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer