Rodgers efter matchen

Bild till nyheten Rodgers efter matchen
Brendan Rodgers ger beröm till Simon Mignolet som hade gjort sin hemläxa innan matchen och med det kunde rädda Walters straff i slutskedet.

"Simon gjorde tre väldigt bra räddningar i matchen. Han hade en i första halvlek, där han fick sträcka på sig och styra ut Walters skott till en hörna." säger Rodgers 

"Och självklart, gör man inte mål på de chanser vi skapar så är det tufft, och så får vi en straff mot oss i slutskedet."

"Men han gjorde sin hemläxa och vet vart alla straffskyttar brukar lägga sina straffar. Det var en bra räddning, och att sedan vara snabb upp och styra undan returen var imponerande."

"Det var ett väldigt bra framträdande från hela laget, och självklart så får målvakten extra beröm efter straffräddningen."

prop120817-01-liverpool_stoke.jpg

Efter Simons räddning var det ett härligt firande och Liverpool startar säsongen med en seger.

"Jag är mycket nöjd. Jag är glad för spelarnas skull. All deras hårda arbete som de lagt ner under försäsongen, och att sedan gå ut på Anfield skapa mängder med chanser, och vinna matchen. Det är underbart."

"Det var en härlig atmosfär, en fin dag, och de första tre poängen och många fler ska det bli."

Mignolet var inte den första debutanten i dagens match. Även Toure och Aspas fick känna gräset på Anfield.

"Kolo presenterade sig för publiken när han hoppade högt som få för att rensa bort bollen, alla kan se Kolo's entusiasm och engergi."

"När vi blev av med Jamie Carragher så förlorade vi även erfarenhet, men Kolo kommer in och bidrar med erfarenhet, han var utmärkt idag."

Och självklart hade Rodgers mer beröm och dela ut, detta till Daniel Sturridge som gjorde sitt 11:e mål på 16 matcher för klubben. 

"Han har enbart varit tillbaka under de två senaste veckorna från sin ankelskada, och ändå spelar han som han inte hade varit skadad. säger Rodgers.

"Han fick spela 90 minuter tidigare i veckan bakom stängda dörrar, och han spelade 90 minuter idag, han kämpade som bara den."

"Strax innan hans mål så sa jag till honom att försöka ta mer skott, vårat spel var riktigt bra."

"Det var ett starkt mål, han har en väldigt fin vänsterfot och är en väldigt bra avslutare."

"Han var besviken över att han inte mäktade med fler, men det kommer, det är hans jobb att göra mål."

Och självklart fick Rodgers frågor om Luis Suarez som satt på läktaren idag med hans familj.

"Det finns inget mer att tillägga, jag vill koncentrera mig på spelarna som finns tillgängliga. För oss just nu är det att fortsätta att vinna matcher."

"Han är en del av vårat lag och vår klubb. Fansen var fantastiska, det klassiska "The Liverpool Way", att alltid stötta spelarna och managern."

"Jag tänkter inte säga något mer om Luis Suarez, detta för att respektera de spelarna som just nu är tillgängliga och kan spela matcherna."

"Jag är mycket nöjd med hur allt har löst sig, och klubben rör sig nu framåt och vi ser fram emot framtiden."

prop120817-01-liverpool_stoke.jpg

 

Källa: Liverpoolfc.com


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer