Liverpool vann bakom stängda dörrar

Bild till nyheten Liverpool vann bakom stängda dörrar
Efter Celtic matchen i lördags avslöjades det att Liverpool skulle möta Newcastle i en träningsmatch bakom stängda dörrar under tisdagen. Matchen vann Liverpool med 3-1.

Daniel Sturridge gjorde två av målen, varav en på straff. Luis Alberto noterades även han för ett mål och Newcastle fick in ett tröstmål i slutminuterna.

Enligt flera källor på twitter så fanns Daniel Agger med i dagen match, och ska då alltså vara kvitt sin skada han ådrog sig i under matchen mot Olympiacos. Så är ska laguppställningarna ha varit.

Första halvleken: Jones, McLaughlin, Sama, Agger, Enrique, Henderson, Teixeira, Ibe, Alberto, Coutinho, Sturridge

Andra halvleken: Jones, McLaughlin, Kelly, Sama, Flanagan, Henderson, Alberto, Ibe, Borini, Teixera, Sturridge.