Sturridge nöjd med sin comeback

Bild till nyheten Sturridge nöjd med sin comeback
Daniel Sturridge medger att han var mer än nöjd att ha blivit kvitt sin ankelskada och fick spela 45 minuter i matchen mot Celtic. "Jag är redo för den nya säsongen" säger han.

Anfallaren kom in inför andra halvleken i gårdagens match mot Celtic, Sturridge gjorde ett stort intryck i matchen, men trots det uteblev målen och Liverpool förlorade matchen med 1-0.

Sturridge återkomst kommer vara viktig för Liverpool inför den kommande säsongen som börjar nästa helg. Sturridge är mäkta nöjd och passar på att ge ett stort beröm till Liverpools rehabiliterings-team.

"Jag är överlycklig över att få vara tillbaka. Jag vill tacka alla som hjälpt mig under min rehabiliterngstid. De har gjort att utmärkt jobb med mig."

"Det har varit en lång resa, och knölig sådan. Men jag är mycket glad över att få vara tillbaka med resten av laget. Jag tackar gud som hjälp mig att läka min skada så snabbt som möjligt, det var ett tag där jag inte kunde räkna med att vara redo för början av säsongen."

"Jag är hel och redo att köra. Om jag blir uttagen mot Stoke så är jag mer än redo. Jag trodde inte att jag skulle vara så vass som jag kände mig, så jag är väldigt glad! Jag skulle älskat att få göra mål i min återkomst, men det viktigaste är att jag kunde gå av planen frisk och hel."

Sturridge har varit på Melwood under stora delen av sommaren, medans hans lagkamrater har varit och rest i Asien och Australien. 

"Det har varit en tuff tid. Man vill ju vara delaktig i försäsongen och göra sig redo till premiären, lära känna spelarna, spela tillsammans. Men jag har fått vara själv på Melwood, så det har inte blivit så mycket löpningar."

"Det fanns dagar där min ankel värkte och jag kände mig tröttare än vanligt. Det har som sagt varit en lång och knölig väg, men vi alla har kämpat på."

"Vi har stannat på Melwood till 4-5 om dagarna, vi har verkligen inte latat oss. Jag är verkligen tacksam över deras (Konopinski och Milsom) hårda arbete med mig. Ett stort tack till dom."

Liverpools förlust mot Celtic var lagets första av sju försäsongsmatcher. 

Sturridge har varit imponerad över lagets insatser och ser positivt inför premiären mot Stoke.  

"Grabbarna har spelat en fantastisk fotboll. Det är inte motståndarna som har gjort oss bra, vi har jobbat stenhårt för att spela bra. Jag har hört att spelarna har kämpat på under träningarna och matcherna. De har visat vad de är kapabla till."

"Matchen mot Celtic var värd ett bättre öde. Jag tyckte att vi var det bättre laget och fötjänade att vinna. Men detta var en träningsmatch, det stora testet kommer nästa vecka och alla ser fram emot det."

 

Källa: Liverpoolfc.com

 

Hur glada är ni att Sturridge nu är fit-for-fight?


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer