"Jag försvarar min Liverpooltröja"

Bild till nyheten "Jag försvarar min Liverpooltröja"
I en färsk intervju med spanska Marca säger Luis Suarez att han fortfarande försvarar sin tröja i Liverpool.
Han hoppas dock att få ett vänligt avslut på transfersagan.

Suarez har under hela sommaren försökt flirta till sig en transfer till en Champions League-klubb; först Real Madrid och nu PL-rivalen Arsenal.

Hans senaste utspel har fått Liverpoolledningen och fansen att koka av ilska. I intervjun med spanska Marca kan man tolka det som att Suarez försöker att ställa saker och ting till rätta. En halv "pudel" om ni så önskar.

"Jag försvarar fortsatt min Liverpooltröja och det kommer jag att göra fram till sista minut. Mitt mål är att ingå ett avtal med klubben på ett vänligt sätt. Jag hoppas att klausulen vi enades om för ett år sedan kommer att infrias. Fram till nu har den inte det."

"Det är inte så att jag är desperat efter att lämna Liverpool, men jag vill ha klarhet. För ett år sedan redogjorde jag min ståndpunkt för klubben".

"Gerrard har en lång historia med Liverpool och hans ord är mycket viktiga. Men alla måste förstå att jag har behov av spela i Champions League för att fortsätta utveckla min karriär. Nu har jag chansen och då vill jag ta den."

"En Champions Leaguie-klubb (Arsenal) jobbar hårt för att försöka värva mig. Det har cirkulerat många rykten (om Real) som inte stämde i verkligheten. Madrid har aldrig kontaktat mig personligen eller Liverpool i ett försök att förhandla."

"Jag upplever det inte som att det här är mina sista dagar i klubben. Jag trivs fortfarande i Liverpool och med alla ögonblick jag upplevt i klubben. Jag minns dagen jag debuterade. Jag kom från Ajax med stora förväntningar. Därefter har jag spelat några oförglömliga matcher."

"Liverpoolfansen är otroliga. Jag är mycket tacksam för deras stöd. Jag är mycket stolt över att få känna deras kärlek och det visar att jag gör ett bra jobb."

Källa: Marca, liverpool.no


10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer