Suarez utfryst - Rodgers besviken

Bild till nyheten Suarez utfryst - Rodgers besviken
Brendan Rodgers gick i taket när han fick information om Luis Suarez senaste uttalanden.
"Han visar inte klubben någon som helst respekt och han kommer inte att spela för oss igen förrän han ber fansen och klubben om ursäkt", säger Liverpoolmanagern.
Stjärnanfallaren har hamnat i frysboxen och får träna på egen hand tills han visar bättre attityd och respekt.

På presskonferensen efter 4-1-segern mot Vålerengen i Oslo förnekade Rodgers med bestämdhet att någonsin ha lovat Luis Suarez att få lämna klubben ifall Liverpool gick miste om en Champions League-plats.

Det har också framkommit uppgifter om att Suarez inte längre får träna med A-lagstruppen. Han har förpassats till frysboxen, det vill säga att träna på egen hand, tills han visar bättre attityd. Liverpoolmanagern anser att spelaren officellt måste be om ursäkt innan han över huvud taget kan bli påtänkt att spela för "The Reds" igen.

"Det finns inga löften mellan oss - inte ett enda - och inga brutna löften. Klubben och hans agenter har haft ett flertal konversationer och han vet exakt vad det här handlar om."

"Luis är väl medveten om det stöd han har fått av den här klubben och hans senaste uttalanden är en stor besvikelse. Men mitt jobb är större än det, mitt jobb är att fightas och beskydda klubben."

"Jag kommer absolut att agera. Han uppträder respektlöst mot klubben som har gett honom allting. Absolut allting. Det existerar heller ingen klausul i hans kontrakt om att han kan lämna för en viss summa."

Om Suarez försvinner så blir det inte under 50 miljoner pund, betonar Rodgers.

Och om han någonsin ska kunna spela för Liverpool igen så måste han be om ursäkt offentligt.

"Det är en del broar som måste passeras innan det kan hända igen. Det här handlar om respekt. Liverpool är en av världens största fotbollsklubbar, du kan inte uppträda hur respektlöst som helst. Jag kan försäkra er om att jag kommer att kräva en ursäkt innan han spelar igen."

Arsenalmanagern Arsene Wenger har också uttalat sig om att en eventuell affär har lagts på is till Liverpool och Luis Suarez har kommit överens.

Liverpool Echo skriver att Liverpool inte kommer att sälja till Arsenal även om Londonklubben förbättrar budet avsevärt. En övergång till Arsenal är helt enkelt uteslutet.


46 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer