Redknapp besviken på Suarez

Bild till nyheten Redknapp besviken på Suarez
Förre Liverpool-spelaren Jamie Redknapp säger att det är dags för transfer-aktuella Luis Suarez att börja visa respekt för Liverpool Football Club.

Efter de senaste uppgifterna om Suarez begäran att få lämna Liverpool, förklarar Jamie Redknapp att han inte är särskilt imponerad över Suarez attityd efter att Brendan Rodgers och Kenny Dalglish stått bakom honom efter diverse händelser. 

Redknapp säger att det är respektlöst av Suarez att vilja tvinga fram en transfer till en av Liverpools största rivaler, speciellt efter allt stöd under de 2,5 åren uruguayanen spelat i England.

Redknapp säger till Sky Sports: "Min fråga är, varför skulle Liverpool sälja till Arsenal såvida han inte tvingar fram en övergång?".

"Jag har hört att han tränar dåligt, han är inte lycklig och han visar tydligt hur han känner. Jag förstår inte varför eftersom de har sett efter honom olikt någon annan spelare". 

"Att vilja spela Champions League är en bra ursäkt - Fernando Torres använde sig av det och i slutändan handlar allt om pengar". 

"Det är en tråkig situation, sett till allt stöd han har fått. Kenny Dalgish förlorade mer eller mindre sitt jobb på grund av honom efter att ha stöttat honom och Brendan Rodgers gjorde likadant efter situationen med Ivanovic". 

"Han borde visa mer respekt mot klubben eftersom de har skyddat honom mer än nödvändigtvis"

"Vi får vänta och se var han hamnar, men jag hade blivit överraskad om han går till Arsenal med tanke på att de är rivaler". 


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer