"Ronaldinho bäst? Nej, Stevie enligt mig."

Bild till nyheten "Ronaldinho bäst? Nej, Stevie enligt mig."
Steven Gerrard är en stor ikon och legend för Liverpool, och Lucas Leiva säger att Gerrard enkelt tar en plats i en startelva för Brasilien.

Lucas har spelet i mittfältet med många stora spelare, Ronaldinho i Brasiliens landslag, men ingen är i närheten av Gerrards kvaliteter.

Lucas får frågan från Liverpoolfc.com om Gerrard platsar i Brasiliens samba-lag. "Helt klart, han är en av de första att bli uttagen."

"Han har varit en världsklass spelare under många år nu. Alla som pratar om honom, spelare från Brasilien håller honom väldigt högt."

"Han är förmodligen den bästa, den mest kompletta spelaren. Jag har fått spela med Ronaldinho och andra magiska spelare, men ingen slår Stevie, han har allt."

"Han kan göra mål, och försvara sig väldigt bra. Han är den bästa mittfältaren jag fått spela med. Jag kom hit som ung och har fått den stora möjligheten att få lära mig av honom."

"Det är en annan spelstil, men du lär dig mycket, och det gör jag fortfarande."

Gerrard har nu varit kapten för Liverpool i tio år, mer än någon annan i Liverpools historia. 

Lucas njuter av möjligheten att ha fått lära sig av Stevie under de senaste 6 åren, och det finns en stor respekt mellan de båda.

"Det kvittar hur man gör det, utan det gällar att göra ett bra framträdande och vinna, det är så meddelandet lyder varje dag."

"Han har haft svåra stunder med skador och få poäng. Men han har alltid kört vidare, kämpat på mer och mer, det är något jag tar från honom."

"Han gör allt han kan för att vara i rätt form och spela bra. Vi alla ser när han inte tycker att han spelat en bra match, det är något han visar efteråt."

"Det visar att han är en vinnare och att han vill vinna varje match."

"Alla kan se vad han har åstadkommit. Han har varit fantastisk under hela sin karriär i Liverpool, och det är en välförtjänt testimonial på lördag."

"Men han har fortfarande hungern kvar, det är något alla spelare ska kolla. Han är det Liverpool står för, en vinnare med rätt mentalitet."

"Det är något klubben letar efter, spelare med den rätta mentaliteten, och passion för klubben."

 

Källa: Liverpoolfc.com


11 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer