Rodgers: "Han är sommarens värvning"

Bild till nyheten Rodgers: "Han är sommarens värvning"
Brendan Rodgers förklarar sin glädje över att Steven Gerrard väljer att förlänga sitt kontrakt med klubben. Han säger att Gerrard är hans bästa värvning denna sommaren.

"Jag har pratat mycket denna sommaren att vi vill värva spelare till truppen, men denna "värvningen" är den viktigaste av dom alla."

"Han är en ikon för klubben, för spelarna och för fansen. Han är en otroligt viktig spelare, det betyder mycket för alla att Steven förlänger sitt kontrakt."

"Jag är säker på att Gerrard har några år kvar. Hans nivå i spelet förra året var fantastiskt bra. Han har varit ett stort stöd för mig under min tid här, en fantastisk kapten, han har bra värderingar och hans ledarskap är enastående."

"Jag respekterar allt Steven har gjort för mig, under träningarna och under matcherna. Jag respekterar hans lojalitet och han respekterar mig som tränare och person här."

"Jag arbetar nära spelarna här. Vi har en bra relation och dörren finns alltid öppen för Steven som är kapten för klubben."

"Han och jag för samtal regelbundet, våran relation är väldigt, väldigt bra."

"Han är en bra man, och väldigt ödmjuk. Det är något som speglar han, med allt han har vunnit och utfört med klubben. Han är kapten för England, han är en av de bästa spelarna i Premier League's historia, och fortsätta att behålla den ödmjukheten han har är fantastiskt. Han vill alltid bli bättre och bättre, han är en stor förebild för många."

 

Källa: Liverpoolfc.com


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer