OFFICIELLT: Gerrard förlänger kontraktet

Bild till nyheten OFFICIELLT: Gerrard förlänger kontraktet
Idag blev det klart att Steven Gerrard förlänger sitt nuvarande kontrakt med Liverpool. Kaptenen har kritat på ett kontrakt som håller honom i klubben till 2015.

Det var en nöjd Gerrard som efter förlängningen hade följande att säga: "Jag tror alla vet vad detta betyder för mig.

"Jag har varit här en lång tid och att förlänga, det är en stor dag för mig och jag är väldigt glad för min och min familjs skull. Det är bra nyheter. 

"Det får mig att förstå att klubben tror högt om mig och vill ha mig här.

"Jag är glad att allt är klart och det skedde i rätt läge före säsongen, så jag kan bara fokusera på att spela så bra jag kan."

Efter att ha spenderat hela sin karriär i klubben förlängs nu även Gerrards kärleksaffär med Liverpool. 

Sedan han slog sig in i förstalaget 1998 har mittfältaren gjort 630 framträdande för klubben, och gjort 159 mål. 

Ian Ayre hade också en del att säga om Gerrards förlängning: "Det är fantastiskt för alla - klubben, Steven och supportrarna.

"Han är - och har alltid varit - en stor del av Liverpool Football Club. Speciellt i denna tid, då är det ganska unikt att hitta en lokal spelare som gett hela sin karriär till klubben. 

"Vi är glada att addera en förlängning till hans nuvarande kontrakt, och det håller honom här tills slutet på hans karriär. 

"Vi har sagt att vi kommer titta på kontraktet om två år igen och se hur Steven mår. Vi är alltid nöjda med honom, så förhoppningsvis fortsätter vi i den stilen. 

Källa: Liverpoolfc.com


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer