"LFC är utmanare till fjärdeplatsen"

Bild till nyheten "LFC är utmanare till fjärdeplatsen"
Jamie Carragher tror att Liverpool har vad som krävs för att knipa en fjärdeplats nästa säsong.

Jamie Carragher slutade i Liverpool efter den gånga säsongen, och fick jobb på Sky Sports inför nästa säsong, detta tillsammans med Gary Neville, Graeme Souness och Jamie Redknapp. 

Och Carragher förväntar sig ett bättre och starkare Liverpool den kommande säsongen.

"Jag tror att Liverpool, Tottenham och Arsenal kommer vara de lag som slåss om fjärdeplatsen."

"Det är inte skrivet i sten att det är just dessa lag som kommer slåss där uppe men Liverpool måste visa sig starka och hänga med lagen i toppen ända in i slutet."

"Jag förväntar mig ett bättre Liverpool säsongen 13/14."

Carragher kommer att arbeta mestadels med den förre United-backen, Gary Neville. 

De har haft sina duster på planen gentemot varandra, men Carragher insisterar att han ska förbli sansad i studion när Liverpool och United möter varandra.

"Jag ska vara opartisk. Men jag är säker på att jag kommer vara extra glad när det går bra för Liverpool, och jag tror inte folk förväntar sig något annat heller."

"Jag befinner mig just nu bakom kulisserna, men kommer alltid ha samma känsla. Inte bara när Liverpool spelar, utan nu får man följa alla lag på ett annat sätt. Det är spännande."

Steven Gerrard sa tidigare till Liverpoolfc.com att han förväntar sig en vänskaplig kritik när Carragher kommenterar Liverpool-matcherna nästa säsong. 

Och när Carragher fick frågan om hur det kommer att kännas att få ge spelarna kritik under matchen så svarar Carragher: "När jag var med och spelade så kritiserade jag dom, så jag tror inte det kommer vara större skillnad när jag sitter i en studio." 

"Liverpool var en stor del av mitt liv, och kommer alltid att vara det. Men jag har ett nytt jobb att göra, och det på bästa möjliga vis."

 

Källa: Liverpoolfc.com


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer