Arsenal budar på Suarez

Bild till nyheten Arsenal budar på Suarez
The ECHO rapporterar att Liverpool har avslagit ett bud från Arsenal på £30M för Luis Suarez.

Den pålitliga tidningen Liverpool ECHO är en av flera engelska tidningar som idag rapporterar att the Gunners lagt ett överraskande bud på Liverpools anfallsstjärna Luis Suarez i slutet av föra veckan men fått det avslag.

Det återstår att se om Arsenal återkommer med ett högre bud – närmare de £45-50M som Liverpool värderar spelaren till.

Hur som helst har Liverpool hela tiden insisterat att Suarez inte är till salu och att så fortfarande är fallet. De har inga som helst planer på att göra affärer med Londonlaget.

Klubben har fått tampats med flyttrykten rörande Suarez sedan i maj då spelare uttryckte sina önskan om att lämna de engelska öarna.

Spelare skulle uppskatta en flytt till Real Madrid men de spanska giganterna har ännu inte gjort något officiellt forsök att värva Suarez som fortfarande är på semester efter Confederations Cup.

Chansen att Suarez skulle lämna Liverpool för spel i Arsenal är väldigt liten. Hans huvudsakliga anledning till att vilja lämna Liverpool har varit att han känt sig orättvist behandlad av engelsk media och att hans familj ”lider”. Alltså, om Suarez skulle lämna Liverpool är det mest troligt att han även lämnar England.

Samtidigt ryktas det frenetiskt om att Arsenal är närma att knyta till sig Real Madrids anfallare Gonzalo Higuain, och intresset för Suarez kan vara ett sätt att skynda på övergången av argentinaren.

Suarez som har tre år kvar av sitt kontrakt med Liverpool har fått tre veckors ledigt efter Confederations Cup och förväntas vara tillbaka den 22:e juli.

Han kommer att missa pre-season turnén i Indonesien mellan 15-20 juli, men kommer att vara tillgänglig i matcherna mot Melbourne och Bangkok.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer