Mignolet: "Konkurrens är aldrig fel"

Bild till nyheten Mignolet: "Konkurrens är aldrig fel"
Liverpool's nya målvakt Simon Mignolet tycker att det är positivt att få slåss om platsen i målet mot målvakter som Pepe Reina och Brad Jones. Konkurrens om platserna är något han välkomnar.

Reina har varit Liverpools förstemålvakt sedan ankomsten 2005, och Mignolet tror att konkurrensen om första platsen i mål kommer gynna alla.

"Det är något som händer när man slåss om sin plats varje dag. Jag slogs om min plats i Sunderland och gör det i Belgiens landslag."

"Det är inte bara Pepe, det är många bra målvakter i Liverpool, Brad Jones till exempel. Och det gäller ju inte bara målvakterna, utan alla på planen ska känna att de ska försvara sin plats i startelvan."

"Det är endast 11 spelaren på planen, det är något man vet, alla kan inte få plats i startelvan samtidigt. Det är något man får ta. Att få slåss om platserna är något som är bra, man blir en bättre spelare, man gör sitt yttersta hela tiden. Jag ser det bara som något positivt."

Om sex veckor startar Premier League igen. Och Mignolet är imponerad över att fyra värvningar redan är klara.

"När jag pratar med Rodgers och målvaktstränaren så känner jag en stor ambition att klubben vill framåt!."

"Att man redan lyckats värva fyra spelare innan juli månad visar på att viljan är större än på länge. Vi vill vara förberedda till MAX när Premier League startar."

"Jag är medveten om storleken på denna klubb, men jag kommer märka det ännu mer när väl matcherna startar igen. De första träningspassen har varit okej, jag är glad att få vara här och träna."

 

Källa: Liverpoolfc.com


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer