Rodgers vill fortsätta förstärka

Bild till nyheten Rodgers vill fortsätta förstärka
Brendan Rodgers hade 4 nykomlingar på första träningspasset igår, men vill fortsätta förstärka truppen under sommaren.

Iago Aspas, Luis Alberto, Simon Mignolet och Kolo Touré gjorde alla sitt första träningspass med Liverpool igår - redan på första dagen efter semestern. Detta gör dock inte att Rodgers endast koncentrerar sig på de spelare som nu står till förfogande, utan Liverpoolmanagern vill förstärka ytterligare.

"Jag tror fortfarande på en anfallande, kreativ spelare och desutom är det beroende utav vem som lämnar klubben. Det är naturligt att en eller två spelare kanske lämnar för att få mer speltid och då måste vi fylla tomrummet efter dem", sade Rodgers till liverpoolfc.com.

"Ytterligare en anfallsspelare skulle vi självklart ha nytta av och kanske en försvarare. Vi får se hur det utvecklar sig de närmaste månaderna."

Rodgers är nöjd med klubbens snabba agerande på transfermarknaden än så länge.

"Det är bra. Det är en stor sak för klubben för vi tittar på förra sommaren då det blev svårt för oss. Det gjorde att inledningen på säsongen blev jobbig", sade Rodgers.

"Vi gjorde några riktigt bra värvningar i januari som hjälpte oss. Planen var att få hit spelarna så tidigt som möjligt och vi hoppas få hit några till."

"Jag är väldigt nöjd med de fyra spelare vi hämtat in och de kommer att bidra med förbättringar till gruppen."


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer