Mignolet till LFC och Reina stannar

Bild till nyheten Mignolet till LFC och Reina stannar
Brendan Rodgers säger till talkSPORT att Mignolet kommer skriva på för Liverpool nästa vecka. Han kommer inte ersätta Reina i målet, han kommer bidra med konkurrens om förstaplatsen.

Liverpool är redo att göra klart med Simon Mignolet, för en summa runt £9m. Och Reina har flitigt ryktats med en flytt till Barcelona. 

Men nu förklarar Rodgers att Reina kommer stanna och slåss om 1:a platsen mellan stolparna tillsammans med Simon Mignolet. 

"Vi försöker bygga ett lag där alla spelarna måste känna att de slåss om en plats i startelvan, ingen får ta en plats för givet." säger Rodgers till talkSPORT.

"Våran trupp var väldigt tunn förra året och det var härligt att få låta unga spelare kliva fram och ta chansen. Men det är väldigt viktigt att vi har en trupp där alla känner att de måste prestera för att få vara med i startelvan. Det gäller i alla positioner i startelvan. Förra säsongen var det inte riktigt så."

"Pepe Reina och jag gick ut och åt för några månader sedan, där jag förklarade för honom exakt vad jag ville införa, konkurrens på alla positioner."

"Han förstod exakt vad jag menade, vilket inte förvånar mig."

"Pepe är en fantastisk målvakt, och Simon Mignolet är en spelare som gör det riktigt bra ifrån sig."

"Han är en spelare som även finns med i det Belgiska landslaget. Under deras "Golden era", och han är en bidragande effekt till det."

"När man jobbar med Pepe så är han en fantastisk man, väldigt hängiven till klubben, en fantastisk målvakt."

 

Källa: talkSPORT


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer