Craig Bellamy - GoodFella

Bild till nyheten Craig Bellamy - GoodFella
Frispråkige förre Liverpoolspelaren Craig Bellamy har släppt sin bok 'GoodFella' som innehåller en hel del intressant Liverpoolmaterial.

Craig Bellamy, understundom skandalomsusad, alltid brutalt ärlig och en mycket begåvad fotbollsspelare publicerar sin självbigrafi som innehåller en  hel del intressant sett ur Röda ögon.

Om Gerrard:

"Gerrard var allt jag förväntade mig och mer än det. Han var en nivå över alla andra jag någonsin spelat med. Han har så många verktyg i lådan. Han är en enorm  spelare, men eftersom han är ljusår före alla andra - t o m en spelare som Alonso - lägger han för mycket vikt på att han måste göra allt själv. Det fanns dagar då vi visste att han måste vara på topp för att vi skulle kunna vinna. Han visste det också, och det är en stor tyngd att bära på. Vad gör honom så bra? Tja, det är inget han inte kan göra. Han är  smart. Han förstår spelet snabbare än någon annan. Han ser hela bilden. Han kan spela bollen runt hörn som inte ens finns. Han har intelligensen. Han har fysiken. Han kan ta sig igenom folk. Han är snabb. Han är en kraftfull, riktig idrottsman. Sätt upp honom för en nick så sätter han den."

 

Om Suarez:

"Han var en fantastisk  spelare och en underbar kille. Han tränade hårt och arbetade oavbrutet under matcherna. Folk snackar om att han lägger sig, men han tog emot mycket stryk också. Han brukade ta av sig strumporna efter en match och hans vader och fotleder var blåa och gula av alla sparkar han hade tagit emot."

 

Om Fowler:

"Hans avslutningar var fortfarande i en egen liga. Han kunde chippa den över målvakten, han kunde flytta över bollen, han kunde drämma in den. Och han var en fantastisk kille också." 

 

Källor: GoodFella, Liverpoolfc.com, Daily Mail

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer